The Nature Guide Society

СЕРТИФИКАТИ

 

ПОЧИСТВАЩА СИСТЕМА SIRENA​

 

 

 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ

 

 

 

 

 

 

КАК

РАБОТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НЕОТОРИЗИРАНИ ТЪРГОВЦИ  И ГАРАНЦИЯТА НА SIRENA​

 

 

 

 

Само артикулите, продавани от оторизирани търговци на Sirena, се покриват от гаранцията на производителя. Моля, проверете в нашия локатор на търговци (www.sirenasystem.com/find-a-dealer) или се свържете с нас, за да се уверите, че купувате от оторизиран търговец.

 

ИМА ГОЛЯМ БРОЙ ОНЛАЙН ТЪРГОВЦИ, КОИТО ПРЕДСТАВЯТ НЕВЯРНО  ГАРАНЦИЯТА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ. САМО УРЕДИТЕ, ПРОДАВАНИ ОТ НАШИТЕ ОТОРИЗИРАНИ ТЪРГОВЦИ, ЩЕ БЪДАТ ПОКРИТИ ОТ ГАРАНЦИЯТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ .

 

Водата улавя прахта

Sirena използва най-мощната стихия на Майката Природа – водата, за да улавя мръсотията и миризмите, връщайки само естествено свеж, измит и пречистен въздух в домашната среда.

Двойно по-чисто

Тази уникална система за водно филтриране улавя обичайните битови замърсявания, докато останалите микроскопични частици се задържат от филтриращ ХЕПА-неутрализатор. Тази двустепенна филтрационна комбинация премахва почти 100% от мръсотията и замърсителите в дома Ви.

Италиански циклонен мотор – двойна мощност

С тихия режим можете да измиете въздуха с много нисък шум, а високата скорост може да се справи и с най-трудните дейности по почистване.

Бързо включване

Смяната на тръбите и накрайниците за различните дейности става с едно щракване.

Движи се леко

Sirena Ви следва от стая в стая на лесно маневриращата си количка.

Електрическа тупалка

Мръсотия, козина и трохи изчезват в мощната въртяща се четка на електрическата тупалка. Много лесна за употреба и мощна при премахване на праховите акари от матраците. Почиства невероятно всякакви повърхности като мокети, килими, плочки, линолеум, паркет и други твърди повърхности.

ВОДАТА НИКОГА СЕ ЗАДРЪСТВА

SIRENA ПОЧИСТВА 100% ОТ ВРЕМЕТО - ПРИ 100% ЕФЕКТИВНОСТ.

ПРИСТАВКИ

Впрегнете силата на Вашата Sirena за да почистите всеки сантиметър от дома си с нашите специално проектирани накрайници. Тези приставки са стандартни за всяка Sirena:

3 Извита тръба

Свързва се с телескопичната тръба

Накрайник за надуване

За детайлно почистване на места с много труден достъп използвайте приставката за ограничени пространства. Накрайникът за надуване на Sirena върши чудесна работа за бързо надуване на въздушни матраци и надуваеми играчки.

7 Накрайник за труднодостъпни места

Използвайте накрайника за почистване в тесни и малки пространства, като между ребрата на радиатора, под радиаторите, по подовите ръбове и лайсни.

9 Количка

Прикачете най-използваните от Вас накрайници, за да са Ви под ръка.

11 Електрическа тупалка

Това е мощен електрически накрайник за премахване на мръсотия, прах и прахови акари от килимите и матраците, но върши отлична работа и при почистване на всякакви повърхности като дърво, плочки, линолеум и др.

4 Накрайник за тапицерия

Напластената мръсотия може да намали живота и жизнеността на тъканите. Накрайникът за тапицерия на Sirena ефективно премахва мръсотията от меката мебел. Приставка за ограничени пространства &

6 Четка за прах

За да поддържате дома си безупречно чист, обезпрашавайте пренебрегвани места като первази на прозорци, венециански щори, абажури, осветителни тела, корнизи, стайни растения, екрани и завеси.

8 Маркуч за изсмукване на течности

Използвайте маркуча за изсмукване на вода и го свържете с извитата тръба, за да използвате другите накрайници.

10 Четка/инструмент за сепаратор

Използвайте този инструмент за да сваляте и почиствате сепаратора.

12 Електрифицирана телескопична тръба

Можете да я свържете с електрическата тупалка или с другата телескопична тръба, за да достигнете много високи точки.

 1 Четка за под и стени

Четката за под и стена върши изключителна работа при отстраняване на повърхностни отпадъци и мръсотия от подовете от твърда дървесина, линолеум и керамични плочки.

 2 Телескопична тръба

Свържете я с четката за под и стени или с други накрайници и я разпънете, за да достигнете до най-отдалечените точки.

13 Електрифициран еластичен маркуч

Можете да го свържете с накрайниците за електрическата тупалка или с другите накрайници. Не е за мокри повърхности.

 

Tienda Online España shop.sirenasystem.eu

 

ВОДА ВМЕСТО ТОРБИЧКИ

 

 

Прахосмукачките, които използват торбички и филтри, губят ефикасност с всяка употреба. 

Когато мръсотията и прахта преминават през торбичка или филтър, порите, които позволяват на въздуха да се просмуква, постепенно се запушват. 

 Намалена въздушна струя означава по-малка способност за почистване.

Филтрите трябва да бъдат сменяни регулярно, иначе микробите, бактериите и прахта ще се разнесат отново из въздуха, който се диша. Хората, страдащи от респираторни проблеми, са уязвими. Този проблем с времето може още повече да се задълбочи.

 Системите без торбички не са работещи.

Системите с контейнери винаги са на основата на филтри за улавяне на частици прах и мръсотия. Те се задръстват като всяка друга торбичка или филтър.

ВОДАТА Е ЗДРАВОСЛОВНА.

ВОДАТА Е НАТУРАЛНА.

ВОДАТА НЕ СЕ ЗАДРЪСТВА.

ВОДАТА Е ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ.

ВОДАТА Е ВИНАГИ НАЛИЧНА.

ВОДАТА ПРЕЧИСТВА ВЪЗДУХА.

ВОДАТА ИЗМИВА СЪС 100% ЕФИКАСНОСТ.

ВОДАТА Е ЧИСТА И НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ ПОРАЖДАТ МИКРОБИ И БАКТЕРИИ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ СЕ ЗАДРЪСТВАТ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ СТРУВАТ ПАРИ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ СА ТРУДНООТКРИВАЕМИ. СТАРИТЕ ФИЛТРИ ЗАРАЗЯВАТ ВЪЗДУХА ВКЪЩИ.

ТОРБИЧКИТЕ/ФИЛТРИТЕ ГУБЯТ ЕФИКАСНОСТ.

ТОРБИЧКИТЕ СА МРЪСНИ И ЗЛОВОННИ.

АКАРИ

Алергия към прахови акари

Една от най-честите причини за сърбеж на кожата през нощта е наличието на прахови акари в матрака. Праховите акари са малки насекоми, които живеят като паразити, хранещи се с кожни люспи. Този тип паякообразни предпочитат тъмните места с определена влажност, а места като матраците са идеални за тях.

За повечето хора тяхното присъствие дори е незабележимо, но ако имате чувствителна кожа или имате алергии към тези насекоми, много е вероятно, когато лягате в леглото, да започнете да усещате болка и сърбеж, както и появата на дерматит, вследствие на алергична реакция. Други симптоми могат да включват кихане, запушен нос, кашлица или затруднено дишане.

 

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Какво причинява алергията към домашни любимци?

Въпреки че мнозина вярват, че хората са алергични към козината на животните, истината е, че причинителите на това състояние, са някои белтъчини, присъстващи в слюнката, космите или урината на питомците. Тези белтъчини се освобождават от кожата или се изсушават, разпръскват и пренасят във въздуха под формата на много малки прахови частици, които постепенно замърсяват вътрешността на домовете. Следователно, колкото повече време прекарва в дома животното, толкова по-висок е процентът на тези алергени и толкова по-голяма е вероятността те да влязат в контакт с очите или респираторния тракт на собствениците, причинявайки алергична реакция.

Космите също може да причинят алергии, но по-рядко, тъй като те падат на пода и не остават във въздуха.

Симптомите на алергия към домашни любимци са: ринит (кихане, сърбеж на носа, течна слуз), които могат или не могат да бъдат свързани с конюнктивит (зачервяване, сълзене, сърбеж и т.н.). Освен това, алергичната реакция може да причини астма (бронхиален спазъм и затруднено дишане, кашлица, храчки...), копривна треска (уртикария), ангиоедем (подуване на различни части на тялото), генерализиран дерматит или анафилаксия (остри реакции, атакуващи различни органи или части от тялото, с шокови състояния).

 

НАШАТА ИСТОРИ 

 

След над двадесет и пет години опит в индустрията, предлагаща прахосмукачки, нашият главен изпълнителен директор и основател беше напълно запознат с различните видове прахосмукачки. Най-ефективните и надеждни се оказаха почистващите системи на водна основа.

Стъпвайки на опита си, той се постара да направи висококачествена почистваща система на достъпна цена. Резултатът е SIRENA; "Total Home Cleaning System" с високо качество, с италиански мотор и канадска изработка, с воден филтър и сепаратор на частици. Постигнато е най-доброто качество на въздуха в домашната среда, на достъпна за всички семейства цена.

SIRENA се препоръчва за хора, които страдат от "алергии и астма".

Най-доброто решение за справяне с козината на домашните любимци.

Препоръчва се от най-добрите международни сертифициращи институти.

T. Khayrallah, основател и главен изпълнителен директор, Sirena Inc.

АКСЕСОАРИ​

Представяме последното допълнение към семейството на Sirena. Турбо четката е аксесоар с въздушно задвижване, с който  тапицерията, стълбите и дори автомобилите се почистват с лекота. Не е необходима електрическа връзка, тъй като Sirena разполага с достатъчно мощност, за да задвижи тази мини захранваща глава.

Тази германска Турбо четка има отлично приложение там, където обикновената елекрическа тупалка не може да се побере.

TURBO BRUSH

КАРИЕРИ

РАБОТА ПРИ НАС

Попълнете формуляра и ни изпратете данните си.

Нашите оператори ще Ви отговорят възможно най-скоро.

ПОДКРЕПА

РЪКОВОДСТВА

Manuels des Produits​

Product Manuals

Manuali dei Prodotti​

Ръководства на продукта

Sistema de Limpieza

Sirena Uso y

Mantenimiento​

To download a Sirena User Manual, first select the model desired. All manuals are in PDF format. You also can look Video Instructions.

Instruction manual​

Sirena Cleaning System Use & Care​

Per scaricare un manuale utente Sirena, selezionare il modello desiderato. Tutti i manuali sono in formato PDF. Potete anche guardare le Istruzioni Video.​

Manuale di istruzioni

 

Sistema di Pulizia Sirena Uso e Manutenzione​

Pour télécharger un manuel d'utilisateur Sirena, sélectionnez le modèle désiré. Tous les manuels sont en format PDF. Vous pouvez également voir les instructions vidéo.

Manuel d'instruction​

Système de nettoyage Sirena Utilisation et entretien

 

За да изтеглите Ръководство за употреба на Sirena, първо изберете желания модел. Всички ръководства са в PDF формат. Можете да гледате и видео инструкциите.

 

Инструкция за употреба​

Почистваща система Sirena - използване и  поддръжка​

ВИДЕА

 

ЗАЯВЕТЕ ДЕМОНСТРАЦИЯ

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТНА

ДЕМОНСТРАЦИЯ

За да видите как Sirena може да посрещне Вашите специфични нужди от почистване, поканете ни в дома си. Просто попълнете формуляра по-долу и ние ще изпратим информацията до оторизиран дистрибутор във вашия район.

Полетата, маркирани с * са задължителни.

За незабавна помощ, моля, свържете се с местния ни оторизиран дистрибутор.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС​

ИЗПРАТИ​

Това поле е задължително.

Благодарим Ви!
Формулярът е изпратен успешно.​

Това поле е задължително.

Град:

Това поле е задължително.

Щат / провинция:

Това поле е задължително.

Пощенски код:

Това поле е задължително.

Държава​:

Това поле е задължително.

Електронна поща:

Това поле е задължително.

Телефон:​

Това поле е задължително.

Моля, отбележете точките, които ви интересуват, така че търговецът да нагоди демонстрацията към Вашите индивидуални нужди от почистване:

Алергии и астма
Меки настилки
Твърди повърхности
Отстраняване на прах
Домашни любимци
Деца

Това поле е задължително.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате въпроси относно който и да било продукт на Sirena, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Sirena Europe. Те ще Ви предоставят отговорите, от които се нуждаете, или ще ви насочат към местен оторизиран дистрибутор на Sirena, който може да Ви помогне да получите необходимата информация.

Sirena Europa

España                           +34 965 060 250

Italia                                +39 035 0666336                           

                                           info@sirenasystem.eu

 

© 2013 Sirena. All Rights Reserved​

ИЗПРАТИ​

Това поле е задължително.

​Благодарим Ви!
Формулярът е изпратен успешно.

Това поле е задължително.

Град:

Това поле е задължително.

Щат / провинция:

Това поле е задължително.

Пощенски код:

Това поле е задължително.

Държав:

Това поле е задължително.

Електронна поща:

Това поле е задължително.

Телефон:​

Това поле е задължително.

Моля, отбележете важните за вас теми:

 

Услуга или части
Гаранция
Демонстрация на продукта
Намиране на дистрибутор
Ръководство на потребителя
Аромати / Разтвори

Това поле е задължително.

 

:

Este campo es obligatorio.

ИЗПРАТЕТЕ​

Това поле е задължително.

Благодарим Ви!
Формулярът е изпратен успешно.​

Това поле е задължително.

Град:

Това поле е задължително.

Щат / Провинция:

Това поле е задължително.

Пощенски код:

Това поле е задължително.

Държава​:

Това поле е задължително.

Електронна поща:

Това поле е задължително.

Телефон:​

Това поле е задължително.

Моля, отбележете сферата си на интереси:

 

Търговец
Изключителен представител
Дистрибутор
Вносител

Това поле е задължително.

 

:

Четка за домашни любимци Sirena​

Магически маркуч Sirena ​

1  Четка за под и стени

Четката за под и стена върши изключителна работа при отстраняване на повърхностни отпадъци и мръсотия от подовете от твърда дървесина, линолеум и керамични плочки.

 

 

 

Para descargar un manual de usuario Sirena, seleccione el idioma que desee. Todos los manuales están en formato PDF. También puede ver las instrucciones de vídeo.

 

 

Manuales de los

Productos​

Manual de

instrucción​

Manuales de los Productos

Para descargar un manual de usuario Sirena, seleccione el idioma que desee. Todos los manuales están en formato PDF. También puede ver las instrucciones de vídeo.

Manual de instrucción​

Внимание!

Предупреждение

към купувача

2 Телескопична тръба

Свържете я с четката за под и стени или с други накрайници и я разпънете, за да достигнете до най-отдалечените точки.

3 Извита тръба

Свързва се с телескопичната тръба.

4 Накрайник за тапицерия

Напластената мръсотия може да намали живота и жизнеността на тъканите. Накрайникът за тапицерия на Sirena ефективно премахва мръсотията от меката мебел. Приставка за ограничени пространства &

5 Накрайник за надуване

За детайлно почистване на места с много труден достъп използвайте приставката за ограничени пространства. Накрайникът за надуване на Sirena върши чудесна работа за бързо надуване на въздушни матраци и надуваеми играчки.

6 Четка за прах

За да поддържате дома си безупречно чист, обезпрашавайте пренебрегвани места като первази на прозорци, венециански щори, абажури, осветителни тела, корнизи, стайни растения, екрани и завеси.

7 Накрайник за труднодостъпни места

Използвайте накрайника за почистване в тесни и малки пространства, като между ребрата на радиатора, под радиаторите, по подовите ръбове и лайсни.

8 Маркуч за изсмукване на течности

Използвайте маркуча за изсмукване на вода и го свържете с извитата тръба, за да използвате другите накрайници.

9 Количка

Прикачете най-използваните от Вас накрайници, за да са Ви под ръка.

10 Четка/инструмент за сепаратор

Използвайте този инструмент за да сваляте и почиствате сепаратора.

11 Електрическа тупалка

Това е мощен електрически накрайник за премахване на мръсотия, прах и прахови акари от килимите и матраците, но върши отлична работа и при почистване на всякакви повърхности като дърво, плочки, линолеум и др.

12 Електрифицирана телескопична тръба

Можете да я свържете с електрическата тупалка или с другата телескопична тръба, за да достигнете много високи точки.

13 Електрифициран еластичен маркуч

Можете да го свържете с накрайниците за електрическата тупалка или с другите накрайници. Не е за мокри повърхности.

 

Здравейте! Важно е да прочетете това изявление до края, за да сте наясно с използването на Вашите лични данни на уебсайта ни.  прочети повече...