The Nature Guide Society

CERTIFICERINGEN

 

SIRENA SYSTEEM 

 

 

 

 

 

Welkom

 

 

 

 

 

 

HOE WERKT HET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONBEVOEGDE VERDELERS EN DE SIRENA GARANTIE​

 

 

 

 

Enkel toestellen verkocht door bevoegde Sirena verdelers zijn gedekt door de fabrieksgarantie. Zoek een bevoegde verdeler via onze site (www.sirenasystem.com/zoek-een-verdeler) of contacteer ons om te verifiëren of u van een bevoegde verdeler koopt.

 

ER ZIJN VELE VERDELERS ONLINE DIE DE FABRIEKSGARANTIE ONVOLDOENDE DEKKEN. ENKEL TOESTELLEN VERKOCHT DOOR ONZE BEVOEGDE DEALERS ZIJN GEDEKT DOOR DE FABRIEKSGARANTIE.

 

Water vangt stof

Sirena maakt gebruik van het sterkste element van Moeder Natuur, water, om vuil en geuren te vangen en geeft enkel natuurlijk schoon, gewassen lucht terug aan uw leefomgeving.

Dubbel zo schoon

Dit unieke systeem gebruikt waterfiltratie en vangt typisch huishoudelijk vuil, terwijl microscopische deeltjes worden gevangen door ons Neutraliserende HEPA filter Systeem. Deze tweetraps filter combinatie verwijdert bijna 100% van vuil en verontreiniging uit uw woning.

Cyclonische Italiaanse Motor – Dubbele Kracht

In de stille stand kan u uw lucht wassen met een zacht bijgeluid en de hoge stand heeft de kracht om uw moeilijkste schoonmaakklusjes aan te pakken.

Snel te bevestigen

Buizen en accessoires vervangen voor verschillende klusjes is kinderspel.

Beweeg soepel

Sirena volgt u van kamer naar kamer en is zeer wendbaar.

Motorische borstel

Vuil, haar van huisdieren en kruimels verdwijnen door de draaiende borstels. Makkelijk in gebruik en krachtig genoeg om huisstofmijt uit uw matras te verwijderen. Reinigt buitengewoon alle ondergronden zoals Vloerbedekking, Tapijten, Vloertegels, Linoleum, Parket en andere harde ondergronden.

WATER VERSTOPT NOOIT DE DOORGANG.

SIRENA REINIGT 100% VAN DE TIJD – EN IS 100% EFFICIËNT

HULPSTUKKEN

Gebruik de kracht van uw Sirena om iedere vierkante centimeter van uw woning te reinigen met de speciaal ontworpen hulpstukken. Deze komen standaard bij uw Sirena:​

3 Kromme Buis

Bevestig aan de verstelbare buis.

Blaasstuk

Voor het gedetailleerd reinigen van moeilijk toegankelijke plaatsen, gebruik voor beperkte ruimtes. Het Sirena Blaasstuk is ideaal om snel een luchtmatras of ander opblaasbaar speelgoed op te blazen.

7 Spleetzuiger

Gebruik de Spleetzuiger om in kieren en hoeken te reinigen, zoals tussen de radiator, onder radiators, langs vloerranden en plinten.

9 Wielstel

Heb uw meest gebruikte hulpstukken altijd bij de hand en bevestig deze op het wielstel.

11 Motorische Borstel

Dit is een krachtig elektrisch hulpstuk om vuil, stof en huisstofmijt uit uw tapijten en matrassen te verwijderen maar het reinigt ook excellent alle typen ondergronden zoals hout, tegels, linoleum enz.

4 Stofferingsstuk

Diep ingesloten vuil kan de levensduur en levendigheid van stoffen verminderen. Het Sirena stofferingsstuk verwijdert vuil uit gestoffeerde meubelen. Voor beperkte oppervlakken?

6 Stofborstel

Houdt uw woning grondig schoon, reinigt over het hoofd geziene plaatsen, zoals vensterbanken, jaloeziëen,  lampenkappen, verlichtingsarmaturen, lijstwerk, kamerplanten, beeldschermen en gordijnen.

8 Vochtbestendige slang

Gebruik de vochtbestendige slang om water op te zuigen en bevestig de kromme buis om andere hulpstukken te gebruiken.

10 Separator Sleutel/Borstel

Gebruik dit hulpstuk om de separator te verwijderen en te reinigen.

12 Elektrische verlengbare buis

U kan deze verbinden met de motorische borstel of met de andere verlengbare buis voor verder bereik.

 1 Vloer- & Muurborstel

Voor het schoonmaken van mooie hardhouten vloeren en linoleum en keramische tegels, de vloer- en muurborstel doet uitstekend werk bij het verwijderen van oppervlakkig afval en vuil.

 2 Verstelbare buis

Te bevestigen met Vloer- & Wandborstel of andere hulpstukken en verleng voor meer bereik.

13 Elektrische flexibele slang

U kan deze bevestigen met de hulpstukken voor de motorische borstel of met de andere hulpstukken. Niet te gebruiken voor vochtopname.

 

WATER VS STOFZAKKEN

 

 

 Stofzuigers die stofzakken en filters gebruiken verliezen rendement na ieder gebruik.

Wanneer vuil en stof door een stofzak of filter wordt geblazen, verstoppen ze de gaatjes die er voor zorgen dat de lucht erdoor kan stromen.

Minder luchtstroom wil zeggen minder schoonmaak capaciteit.

Filters moeten regelmatig vervangen worden en ze verspreiden kiemen, bacteriëen en stof terug in de lucht die u inademt. Mensen met ademhalingsstoornissen zijn erg kwetsbaar. Dit maakt iedere stofzuiger duur op langere termijn

Een zakloos systeem werkt niet.

Systemen met verzamelbakken zijn nog steeds afhankelijk van filters om de stofdeeltjes en vuil tegen te houden die ontsnappen uit de stofbak. Deze verstoppen net als iedere andere stofzak of filter.

WATER IS GEZOND

WATER IS NATUURLIJK

WATER VERSTOPT NIET

WATER IS VRIJ

WATER IS GEMAKKELIJK TE VERKRIJGEN

WATER GEEFT SCHONE LUCHT TERUG

WATER REINIGT 100% EFFICIËNT

WATER IS SCHOON & MAKKELIJK TE VERWIJDEREN

STOFZAKKEN & FILTERS CREËREN KIEMEN EN BACTERIËN

STOFZAKKEN ZIJN GEFABRICEERD

STOFZAKKEN/FILTERS VERSTOPPEN

STOFZAKKEN/FILTERS KOSTEN €€€

STOFZAKKEN/FILTERS ZIJN MOEILIJK TE VINDEN

STOFZAKKEN/FILTERS VERVUILEN DE BINNENLUCHT

STOFZAKKEN/FILTERS VERLIEZEN RENDEMENT

STOFZAKKEN ZIJN VIES EN STINKEN

MIJTEN

Huisstofmijtallergie

De meest voorkomende oorzaak van jeuk ‘s nachts is de aanwezigheid van huisstofmijt in de matras. Huisstofmijt zijn kleine insecten die leven als parasieten en leven van dode huidschilfers. Deze spinachtigen geven de voorkeur aan donkere vochtige plaatsen, dus plaatsen zoals de matras zijn ideaal voor hen.

De meeste mensen hebben hier nooit bij stil gestaan, echter als u een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor deze insecten, is het zeer waarschijnlijk dat als u in uw bed ligt jeuk en pijn voelt, net zoals het ontstaan van ontstekingen een gevolg is van een allergische reactie. Andere symptomen kunnen zijn niezen, verstopte neus, hoesten of Ademhalingsproblemen.

 

HUISDIEREN

Wat is de oorzaak van allergieën aan huisdieren?

Alhoewel veel mensen denken dat ze allergisch zijn aan de vacht, is het meer waarschijnlijk een proteïne aanwezig in speeksel, haren of urine. Deze proteïne worden vrijgegeven door de huid of drogen uit , verpulveren en worden overgedragen aan de lucht in de vorm van kleine stofdeeltjes die geleidelijk de lucht vervuilen in uw woning. Hoe langer u verblijft in de woning met dieren, hoe hoger het percentage allergieën, hoe groter de kans dat deze deeltjes in contact komen met de ogen of de luchtwegen van de bewoners en een allergische reactie te veroorzaken.

Haar kan ook allergieën veroorzaken, maar veel minder als ze regelmatig uit de omgeving  worden verwijderd.

Symptomen van allergieën aan huisdieren; rhinitis (niezen, jeukende neus, loopneus), wat wel of niet gepaard kan gaan met Oogontstekingen (roodheid, tranen, jeukende ogen,enz.) Verder kan de allergische reactie astma veroorzaken (bronchiale spasmen en ademhalingsproblemen, hoesten, slijmen op de borst.....) , netelroos ( heftige jeukende uitslag), angioedema (zwellingen van de huid), ontstekingen of  anaphylaxis ( een heftige reactie waardoor verschillende organen of lichaamsdelen worden aangevallen, met bloedruk of een shock).

 

ONZE GESCHIEDENIS

.

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de stofzuigerindustrie. Onze CEO en oprichter wist dat er verschillende types stofzuigers verkrijgbaar waren. De meest efficiënte en betrouwbare zijn de systemen gebaseerd op waterreiniging.

Hij wilde een hoog kwalitatief systeem met een betaalbare prijs en heeft zijn ervaring gebruikt. Het resultaat is Sirena; een “compleet Huishoudelijk Reinigings Systeem” van hoge kwaliteit met een Italiaanse motor en ontworpen in Canada, ontwikkelt met een water filter en een moluculaire scheiding om de beste luchtkwaliteit in onze woonomgeving te verkrijgen. Uiteindelijk verkrijgbaar voor alle gezinnen aan de beste prijs.

Sirena is aanbevolen bij mensen met “Allergieën en Astma”.

De beste oplossing voor dierenharen.

Aanbevolen door de best gecertificeerde internationale instituten.

T. Khayrallah, Oprichter en CEO, Sirena Inc.

ACCESSOIRES 

We introduceren de laatste toevoeging aan de Sirena Familie. De Turbo Borstel is een lucht aangedreven accessoire die stofferingen, trappen en zelfs auto’s in een mum van tijd reinigt. Geen elektrisch aansluiting vereist omdat de Sirena genoeg vermogen heeft om deze mini-krachtbron aan te drijven.

Deze Turbo Borstel van Duitse makelij is een uitstekend hulpmiddel om te gebruiken waar de Motorische Borstel niet bij kan.

TURBO 

BORSTEL

CARRIÈRE

WERK MET ONS

Formulier invullen en doorsturen met uw gegevens.

Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

ONDERSTEUNING

VIDEO´S

 

EEN PRESENTATIE AANVRAGEN

EEN GRATIS PRESENTATIE

AANVRAGEN

Om te ervaren hoe de Sirena aan uw specifieke schoonmaak behoefte voldoet, nodigen we u uit om dit in uw woning te bekijken. Vul het formulier hieronder in en zend de informatie naar een Bevoegde Verdeler in uw omgeving.

Vermeldingen gemarkeerd met * gelieve in te vullen.

Voor onmiddelijke assistentie, contacteer uw lokale Bevoegde Sirena Verdeler.

CONTACTEER ONS​

ZENDEN​

Verplicht in te vullen.

Dank U.!

Het formulier is succesvol verzonden.

Verplicht in te vullen.

Woonplaats:

Verplicht in te vullen.

Provincie:

Verplicht in te vullen.

Postcode:

Verplicht in te vullen.

Land​:

Verplicht in te vullen.

Email:

Verplicht in te vullen.

Telefoon:​

Verplicht in te vullen.

Vul de aandachtspunten in zodat de dealer de demonstratie kan aanpassen aan uw individuele schoonmaakbehoeften:

Allergieën en Astma
Vloerbedekking
Harde oppervlakken
Stof verwijderen
Huisdieren
Kinderen

Verplicht in te vullen.

CONTACTEER ONS

Als u vragen heeft over eender welk Sirena product, contacteer dan Sirena Europe Customer Service Department. Zij zullen uw vragen beantwoorden, of u doorsturen naar een plaatselijk Bevoegde Verdeler die u kan helpen met het verkrijgen van de door u gewenste informatie.

Sirena Europe

België                             +32 474 66 37 01

España                           +34 965 060 250

Italia                                +39 035 0666336                           

                                           info@sirenasystem.eu

 

© 2013 Sirena. All Rights Reserved​

ZENDEN​

Verplicht in te vullen.

​Dank U.!

Het formulier is succesvol verzonden.

Verplicht in te vullen.

Woonplaats:

Verplicht in te vullen.

Provincie:

Verplicht in te vullen.

Postcode:

Verplicht in te vullen.

Land​:

Verplicht in te vullen.

Email:

Verplicht in te vullen.

Telefoon:​

Verplicht in te vullen.

Vul de aandachtspunten in:

 

Onderhoudsdiensten of Onderdelen
Garantie
Product presentatie
Zoek een Verdeler
Gebruikshandleiding
Geurtjes/Oplossingen

Verplicht in te vullen.

 

:

Este campo es obligatorio.

ZENDEN​

 Verplicht in te vullen.

Dank U.!

Het formulier is succesvol verzonden.

Verplicht in te vullen.

Woonplaats:

Verplicht in te vullen.

Provincie:

Verplicht in te vullen.

Postcode:

Verplicht in te vullen.

Land​:

Verplicht in te vullen.

Email:

Verplicht in te vullen.

Telefoon:​

Verplicht in te vullen.

Geïnteresseerd in welke regio:

 

Verkoper
Exclusief
Verdeler
Invoerder

Verplicht in te vullen.

 

:

Verplicht in te vullen.

Sirena Huisdieren Borstel​

Sirena Tover Slang​

1  Vloer- & Muurborstel

Voor het schoonmaken van mooie hardhouten vloeren en linoleum en keramische tegels, de vloer- en muurborstel doet uitstekend werk bij het verwijderen van oppervlakkig afval en vuil.

 

 

 

Manuales de los Productos

Para descargar un manual de usuario Sirena, seleccione el idioma que desee. Todos los manuales están en formato PDF. También puede ver las instrucciones de vídeo.

Manual de instrucción​

Waarschuwing!

Koper

OPGELET 

2 Verstelbare buis

Te bevestigen met Vloer- & Wandborstel of andere hulpstukken en verleng voor meer bereik.

3 Kromme Buis

Bevestig aan de verstelbare buis.

4 Stofferingsstuk

Diep ingesloten vuil kan de levensduur en levendigheid van stoffen verminderen. Het Sirena stofferingsstuk verwijdert vuil uit gestoffeerde meubelen. Voor beperkte oppervlakken?

5 Blaasstuk

Voor het gedetailleerd reinigen van moeilijk toegankelijke plaatsen, gebruik voor beperkte ruimtes. Het Sirena Blaasstuk is ideaal om snel een luchtmatras of ander opblaasbaar speelgoed op te blazen.

6 Stofborstel

Houdt uw woning grondig schoon, reinigt over het hoofd geziene plaatsen, zoals vensterbanken, jaloeziëen,  lampenkappen, verlichtingsarmaturen, lijstwerk, kamerplanten, beeldschermen en gordijnen.

7 Spleetzuiger

Gebruik de Spleetzuiger om in kieren en hoeken te reinigen, zoals tussen de radiator, onder radiators, langs vloerranden en plinten.

8 Vochtbestendige slang

Gebruik de vochtbestendige slang om water op te zuigen en bevestig de kromme buis om andere hulpstukken te gebruiken.

9 Wielstel

Heb uw meest gebruikte hulpstukken altijd bij de hand en bevestig deze op het wielstel.

10 Separator Sleutel/Borstel

Gebruik dit hulpstuk om de separator te verwijderen en te reinigen.

11 Motorische Borstel

Dit is een krachtig elektrisch hulpstuk om vuil, stof en huisstofmijt uit uw tapijten en matrassen te verwijderen maar het reinigt ook excellent alle typen ondergronden zoals hout, tegels, linoleum enz.

12 Elektrische verlengbare buis

U kan deze verbinden met de motorische borstel of met de andere verlengbare buis voor verder bereik.

13 Elektrische flexibele slang

U kan deze bevestigen met de hulpstukken voor de motorische borstel of met de andere hulpstukken. Niet te gebruiken voor vochtopname.

 

HANDLEIDING

Sirena Reinigings Systeem Gebruik & Onderhoud​

Handleiding​

 Om een Sirena Handleiding te downloaden, selecteer eerst het gewenste model. Alle handleidingen zijn in PDF formaat. U kan ook een Instructie Video bekijken.

.

 

Product Handleiding

Sistema di Pulizia Sirena Uso e Manutenzione​

Manuale di istruzioni

 

Per scaricare un manuale utente Sirena, selezionare il modello desiderato. Tutti i manuali sono in formato PDF. Potete anche guardare le Istruzioni Video.​

Manuali dei Prodotti​

Système de nettoyage Sirena Utilisation et entretien

 

Manuel d'instruction​

Pour télécharger un manuel d'utilisateur Sirena, sélectionnez le modèle désiré. Tous les manuels sont en format PDF. Vous pouvez également voir les instructions vidéo.

Manuels des Produits​

Sirena Cleaning System Use & Care​

Instruction manual​

To download a Sirena User Manual, first select the model desired. All manuals are in PDF format. You also can look Video Instructions.

Product Manuals

Sistema de Limpieza

Sirena Uso y

Mantenimiento​

Manual de

instrucción​

Para descargar un manual de usuario Sirena, seleccione el idioma que desee. Todos los manuales están en formato PDF. También puede ver las instrucciones de vídeo.

 

 

Manuales de los

Productos​

Hallo! Het is belangrijk om deze verklaring tot het einde te lezen, zodat u op de hoogte bent van het gebruik van uw persoonlijke gegevens op onze website.  lees meer...